Lehet hogy én vagyok a béna, de lehetséges hogy 3 nap alatt 10 watt legyen a világítás mikor alig égett a lámpa? Van egy villanybojler amiatt ilyen sok? Jól számoltam egyáltalán?
2020. jún. 14. 21:35
1/17 anonim válasza:
Rosszul számoltál, mert nem Watt van a számok mögé írva, hanem kW. A bojlered óránként 1500 Wattot fogyaszt. Egy 100 W-os izzó óránként 100-at.
2/17 anonim válasza:
Az 10 kilowatt. És a bojlered teljesítménye 1,5 kW óránkét. Fűtött tehát 5-6 órát 3 nap alatt + világítás. Esetleg hűtő? Amúgy kicsit magas fogyasztás, bár ebből még közel sem szabad átlagoli. Ilyen ütemben 15.000 lesz a számlád.
3/17 anonim válasza:
Nálunk ugyan bojler nincs (panel), de 70-75 kWh fogy havonta.
Tv és számítógép szinte végig megy, míg itthon vagyunk, meg ugye a normál háztartási gépek is. És a terrárium miatt egész nap ég a melegítő lámpa. Szóval biztos, hogy nem a világítás miatt ilyen magas a tied.
4/17 anonim válasza:
A bojler miatt magas neki.. Nálunk 500-600 kW fogy havonta, szóval nem kell aggódni. :D
5/17 A kérdező kommentje:
Mi az terrárium lámpa? Akkor mitől lehet ilyen magas tegnap este is megnéztem akkor 109 volt. Hűtőnek mi köze a világításhoz? Ma is egésznap takarítottam és este ránézek és rohamosan növekszik
2020. jún. 14. 21:55
6/17 A kérdező kommentje:
De ez rengeteg villanyhoz van kötve a bojler? Mit tegyek hogy jó legyen? Állítani kell v.mit rajta?
2020. jún. 14. 21:56
7/17 A kérdező kommentje:
Ja még villanytűzhely van, de nem hiszem, hogy vilagitast az pörgetné
2020. jún. 14. 22:04
9/17 anonim válasza:
Akkor első körben tisztázd, hány villanyórád van. És melyik mit mér.
Mi az, hogy mi köze van a hűtőnek meg a villanytűzhelynek a villanyórához? Minden árammal megy! Nincs szétválogatva. Legfeljebb a bojler vezérelt áramról megy.
10/17 A kérdező kommentje:
Akkor a komfort mihez van kötve?
2020. jún. 14. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!