Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Mennyinek számít havi 8k...

Mennyinek számít havi 8k villany átlalány?

Figyelt kérdés
Budapesti társasházi lakás,villanytűzhely van, nincs klíma,a hűtő régi,nem takarékos, két számítógép van,egyik kb. napi 8órát,másik 2-3at megy.Igaz,nem játékra,hanem irodai munkára használva. Mindenhol LED-fényforrások, figyelünk arra,hogy ne égjen a villany feleslegesen. A mosógép viszonylag új,4éves. Szerintetek sok vagy átlagos?
2020. jún. 5. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Nekem sok, mert nálunk havi 3000 a villany, pedig megy folytonon a tv, napi 8-at nekem is megy a gépem, van még egy laptop is, azt is csak árammal használjuk, nem akksival. A sütőnk is villany.
2020. jún. 5. 19:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Pesti vagy? A hűtőd neked új fajta?
2020. jún. 5. 19:26
 3/7 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Nekünk 12, bojler van, erős számítógép, mosógép, szivattyú.
2020. jún. 5. 19:32
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Nem Pest, Kecskemét. Hűtő mondjuk új, A+ is. Legkondit meg nem használtuk, azzal együtt nem tudom mennyi lesz
2020. jún. 5. 19:40
 5/7 anonim ***** válasza:
90%

A bojler gáz? A fűtés gáz?

Tűzhely?

Nagyon soknak számít akkor, mérjétek meg a hűtő fogyasztását mérővel, az lesz a ludas.

Én lecseréltem 114 kWh-t fogyasztóra, és ténylegesen évente annyit fogyaszt, 2 év alatt behozta a vételárát.

Így nálam az általad felsoroltak mellett 3500 alatt lenne.

2020. jún. 6. 05:55
 6/7 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Kertesben fizetünk 8 at. De kettő nagy fagyasztó van. Klímával több lesz. Régi fagyó tud sokat zabálni. Ki is lett dobva észre vehető lett a villanyban.
2020. jún. 6. 07:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Ha kb. 2003-mas a hűtő,az réginek számít ugye?
2020. jún. 6. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!