Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Sosem vagyok otthon mikor jön...

Sosem vagyok otthon mikor jön a villany vagy a gázleolvasó, akkor mi lesz, kikapcsolják ha sose tudnak bejutni?

Figyelt kérdés
2020. jan. 3. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Balhé, feltételezésem szerint.
2020. jan. 3. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

miért nem jelented be online, vagy telefonon az óraállást.

Egyszer egy évben (mikor fizikai szemle van), akkor meg add oda a kulcsot a szomszédnak, ha semmiképpen nem tudsz otthon maradni.

2020. jan. 3. 19:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Beszéld meg az ügyfélszolgálattal.

Van, hogy bediktálhatod, és akkor egy évben csak egyszer jönnek ki.

Volt olyan is, hogy nem jutott be akkor egyszer sem, megkértek, fotózzam le az órát és küldjem be a képet.

Szóval sok lehetőség van.

2020. jan. 3. 19:07
 4/5 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Miert nem diktàlod be telefonon. Villanyt biztos lehet én havonta diktálom
2020. jan. 3. 23:13
 5/5 anonim válasza:
100%
Levélbe is megbeszélheted, te mikor vagy otthon. Nem egész nap kb 1 órahosszát.Nekem volt olyan eset, megbeszéltem nem jött a leolvasó utána jeleztem és kaptam 5000 Ft kárpótlást. Ami érdekes volt utána már nem érdekelte a szolgáltatót, hogy is állt az óra állás. Eon.
2020. jan. 9. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!