Miért nem engedik a szüleim, hogy bekapcsoljam a konvektort?
Vagyis kifejtem egy picit.
Kályhával tüzelünk.
Rengeteget vágtunk fát.Pakoltuk minden rengeteg munka volt márcsak az előkészítéssel.
Én utálok Fával tüzelni. Nehéz begujtani.Mindig bebuffan ilyenkor kikell szellőztetni a házat. Vagy csak simán füstöl akkor is
Állandóan pakolni a kályhát.
hamuzni.Őrséget állni a honyhában.... Igen a szobámba alig jut a melegből.
Néha nincsenek itthon a szüleim. Megkérnek h gyujtsak be minden. De én inkább kabátba ülök meg etaakrózok mint h a füstöt nyeljem.
A konvektort nem kapcsolhatm be mert magas lesz a számla.
De ha meg kabátba vagyok az a baj.
és akkor.
Miért nem engedik ,hogy bekapcsoljam a konvektort?
https://www.youtube.com/watch?v=zsN3ipSIs3s
Ha türelmetlen vagy, a 14-ik perctől nézd.
“A konvektort nem kapcsolhatm be mert magas lesz a számla”
Ezért. De ha te nem akarsz begyújtani, akkor itt az ideje anyagilag besegíteni a szüleidnek, mert ha a fűtésen kell spórolni, akkor esélyes, hogy rászorulnak. Vagy ha ez nem megy, akkor begyújtasz.
Mert ők fáznak?
Azt mondod, NÉHA mennek el. Nem hiszem el, hogy nehezedre esik alkalmanként begyújtani, hogy ne a jégverem lakásba jöjjenek haza! Téged melegben várnak, nem érzed pofátlanságnak, hogy ennyit nem bírsz viszonozni egyszer-egyszer? Ha még mindig rád lőcsölnék, megértenélek, de ez elég cink.
Takarékossági célzattal kell fával fűteni.
Nálunk is ez miatt van .
Kicsit kényelmetlen,de kibírható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!