A telet lakókocsiban fogom tölteni. Mivel érdemes fűtenem, mennyire kell szigetelnem?
Negatív kritikát nem kérek, így alakult, ezen a télen biztos, de még a következő kettő is sanszos.
Áram vagy gázgűtés a jobb?
Illetve mennyi szigetelést raknátok rá, milyet?
Miquel, de ez itt Fót! A többit tippeld meg :)
Nincs lehetőségem világvégére költözni.
Ismerek települést, ahol pár százezerből kettőt is kapsz."
Egy pár linket dobj már lsz,lehet,hogy akkor befektetnék. :-)
De vissza a lakókocsihoz.
Foghat valamit rajta, ha felállítok fölé egy ilyet:
Természetesen impregnáló sprayvel kezelve, mármint a ponyva...
Nem rossz,az ára sem olyan vészes.
(ya,Miquel kollégától továbbra is várnám a linkeket :-))
Valamit biztosan számítana, csak imádkozz, hogy ne legyen nagy hó. Én egy télen egy sokkal kisebb méretűvel próbálkoztam - kocsival álltam alá - és a tetején levő hó súlyától beroskadt, rá a kocsira, még a vasak is elgörbültek, pedig csúcsos volt a teteje.
A tetején az anyag, akármit csinálsz nem feszül mint a dob, hanem mint egy teknőben megáll benne a hó, ami ekkora sátor esetén több mázsa is lehet.
Ezért én inkább lebeszélnélek róla!
Nem kimondottan a kérdéshez kapcsolódik, de ahol dolgozom (24 órás szolgálat) ott mi egy kb egy nagyobb lakókocsi méretű lakókonténerben alszunk. Ez ilyen szendvicspanel, még annyira sem vastag, mint a 10cm-s "dryvit" nikecell lapok és egy 2kW-os Stiebel Eltron fali villanyradiátor úgy kifűti, hogy konkrétan megdöglünk a melegtől.
Nem ismerem a Kérdező lehetőségeit, de egy ilyen konténert nagyon ajánlanék, ám ha marad a lakókocsi, akkor a 10 vagy 15 cm-s nikecell jó lenne rá és akkor a 2kilowattos villany bőven elég bele.
#16, 12cmes Nikecell megy rá.
A gyári körfűtés gázról megy, azt be szeretnénk izzítani, plusz elektromos hősugárzó is lesz betéve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!