Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Villany ôrát mikor szerelik le?

Villany ôrát mikor szerelik le?

Figyelt kérdés

Nemrég a volt albétletemben kikapcsolták a villanyt, nem voltam ott pár hónapja, nem figyeltem a leveleket, így kijöttek, kikapcsolták.

Olyan kérdésem lenne, hogy a villany órát mikor szerelik le?

Csekkeket törlesztem, ahogy tudom, de egyben mindet nem tudom kifizetni.

2019. okt. 13. 10:48
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Egyből ahogy kikapcsolják. Ha nem engedted be a szerelőket leszerelni, jókora büntire is számíthatsz.
2019. okt. 13. 10:58
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem voltam a helyszínen, anyámnàl lakom illetve dolgoztam.

De hozzá tudtak férni az órâhoz.

Csak a villanyt kapcsolták ki, az óra maradt. Illetve a szerzōdésem is.

2019. okt. 13. 11:00
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

A postaládát naponta ki kell üríteni. Ha nem tartózkodsz tartósan odahaza, kérj meg valakit, add neki oda a láda kulcsát és kiszedi a leveleket. A betörők figyelik ám hogy hol van tele a postaláda, tehát nincs odahaza senki!

A számlák hátlapján olvasd el az írást.

2019. okt. 13. 11:35
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Csak én nem értem a sztorit???

Volt albérleted

Nem laksz ott, mégis neked jönnek a csekkek?

Hogy lehet fogyasztásod, ha nem vagy ott?

Mi a fæszért nem lehet elektronikusan kérni a leveleid és csoportos beszedést kérni, ha nem vagy hajlandó fizetni csekken és nézni a postaládát

2019. okt. 13. 12:58
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
Nem mellesleg, hogy kapcsolták ki a villanyt? Elvágták a vezetéket? Mert óraleszerelés nélkül nemigen lehet
2019. okt. 13. 12:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen esetben nem is téged értesitenek,hanem a tulajt .

A tulaj majd rádveri a vissza köttetés költségeit is .

Nem fizetés esetén,többszöri felszólitás után sem történik meg a számla kiegyelitése ,nincs több figyelmeztetés,egyszerűen az oszlopnál levágják a vezetéket,majd bedobják az ingatlanra .

2019. okt. 13. 14:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Itt a Dél-Alföldön a kikapcsolás úgy történik,hogy az óra alatt van egy dobozos rész,azt leszedik,kikötik a bemenő fázis vezetékét,tető vissza,plomba vissza,--és kész.

Kb. 2 perc.

Vissza szintén.

Órát csak hónapok múlva viszik,ha nem történt meg a fizetés,azt viszont nem tudom pontosan.

Az nem gond,ha olyan csekked maradt,aminek még nem járt le a fizetési határideje. Kikapcsolás abban az esetben történik,ha a fizetési határidő után 60 nappal nem történik meg a kiegyenlítés.

2019. okt. 13. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!