Farost lemez bútor javítása? (Albérlet)
A fiókos szekrény két fiókja leszakadt...tudom pocsék minőség. Nem akarok rá pénzt költeni, a lényeg az lenne hogy a házinénink ne balhézzon és használható legyen 1-2 évig.
Ötletek? A cucc fala a csavaroknál szétmorzsolódott. Máshova nem tudom a csavart tenni mert úgy a fiók nem jó.
Pénz nélkül nem fog menni.
Legalább vegyél egy doboz fa javító glettet...
...töltsd fel a sérülést, dugj a még puha masszába egy tiplit, simítsd el simára, várd meg míg megszárad, csavard be a tiplibe a csavart,.... és lehetőleg ne használd azt a fiókot, míg el nem költözöl.
Bugyik vannak benne szal nem kéne neki bajnak lenni.
És egy ilyen paszta belefér, de új szekrényt nem veszek az hótziher 😂
Nemtudom, miért lenne pocsék minőség? Gondolom mindenhol ezt hallod, de az asztalos is ugyan abból a lapból szabatja a szekrényhez az elemeket. Azt javaslom fordulj szakemberhez, mert amit feljebb írtak pasztás dolgot az nem lesz jó. Paszta nem erre való. Elöregedve sincs, kapott egy nagyobb terhelést, amitől a csavarok kiszakadtak. Mivel gondolom a korpusz belső faláról van szó, a műveleted nem fog látszódni. Amit tehetsz
1. Mestert hívsz, és ő fogja tudni mit kell csinálni
2. Megcsinálod te.
Amire szükséged lesz, fa vésőre ami éles, vízbázisú fa ragasztó, forstner fúróra (ismertebb nevén: pántpánthelyfúró 35mm átmérő) és egy fa dugóra. A sérülést a pánthelyfúróval előkészítelőkészíted a dugónak, ragasztóval vékonyan bekened a furatot, és beleütöd finoman a dugót. Utánna a vésővel leszeded a felesleget óvatosan. Ez mint írtam nem látszódik, házilag így a legkönnyebb orvosolni. Remélem udt m eni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!