Milyen tapasztalataitok vannak gyümölcsmosós mosogatótálcával? Van, aki megbánta, hogy olyat választott? Miért?
Nekem 2 éve van. Nagyon szeretem. Mindig jól jön a plusz rekesz, abban szoktam húst olvasztani is pl., de tepsit, vagy nagyobb serpenyőt szárítani is.
Nagyon praktikus, ami miatt megbántam esetleg az az, hogy nagyon nagy, sok helyet foglal a mosogató tálca a konyhából.
Nálunk a konyha elosztása miatt mindegy. Egy kicsit aránytalan lett ezzel a hatalmas tálcával, de mint mondtam, egyáltalán nem bántam meg. Azt sem, hogy a nagyobb csepegtető tálcásat választottam, amin kényelmesen elfér a csepegtető. Praktikus, egyszerűen csak nem mutat olyan jól. Szerintem. Egyébként mindenki imádja, aki valaha is mosogatott nálunk.
Ami fontos, hogy jó mély, egy tepsit is simán megtudok forgatni benne, a gyümölcsmosóját pedig mint említettem többféleképpen is hasznosítjuk. Akkora deszkám nincs, ami közre tudná fogni az öblöt. Max a gyümölcsmosót, de ott meg mellette van a csepegtető, nem állna kézre sehogy. Szóval a mosogató, az mosogató, de ettől függetlenül tényleg nem bántam meg, sokkal kényelmesebb, mint a korábbiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!