Mit csináljak ezzel a mosogatótálcával?
Sziasztok!Mit csináljak ezekkel a mosogatótálca sarkakkal? Most vettem a konyhabútort de ilyen fantasztikus mosogatót adtak hozzá.Még be sem raktam a helyére,de már 3 szor elvágta a kezem
Én is visszavinném. Kötbért kizártnak tartom... De egy normálisra igényt tartanék.
Mondjuk megnézném a helyén is, ez így ki fog állni, vagy mi lesz vele?
Micsoda trágya egy munka ez! Komolyan mondom, amiket manapság rásóznak a szerencsétlen vevőkre, az a selejt csúcsa...
A minimum az, hogy végig kell hegeszteni, aztán sarokcsiszolóval lekerekíteni a sarkokat.
De a helyedben én biztosan visszaküldeném nekik, hogy ilyet voltak képesek adni.
Nem csak hogy trágya kivitelezés, de még végig is van karcolva. Mondjuk, ha boltban vetted, akkor azt fogják mondani, hogy te csináltad hazaszállításkor. Meg hogy a mosogatót látnod kellett, miért nem nézted meg, mit veszel.
Ha visszamész, akkor - ha te nem ilyen vagy - vigyél magaddal valakit, aki nagyon jól tud felháborodva ordibálni, mert az kizárt, hogy értelmes megbeszéléssel szót lehessen érteni a boltosokkal.
(Webshop esetén vissza lehetne küldeni.)
Ha semmit nem tudsz elérni, akkor meg lecsiszolod a sarkokat-éleket (flex, 3-as reszelő, smirgli), és lehúzod valami flexibilis tömítővel, hogy sima legyen (szép nem), pl.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!