Átfesthetem az asztalomat?
Átfestheted, én megengedem.
Vegyél pemzlit, fehér festéket (ha kell hígítsd fel), tegyél az asztal alá karton lemezt vagy hullámpapírt, hogy a lecsöppenő festék ne okozzon galibát és vékonyan felhordva - fessed be. Ha nem egyenletes a takarás, akkor inkább hagyd megszáradni (a dobozon megtalálod mennyi a száradási idő) és csak utána fesd újra.
Vagy vegyél spray formában és azzal fújjad be, kellő távolságból, nehogy megcsurranjon.
Szerintem a spray jobban takar, főleg, ha ügyesen tudsz vele bánni, azaz kellő távolságból úgy mozgatod a kezed, hogy egyenletesen takarjon. Ott kezdjed vele, ahol nem látszik (alul), hogy lássad, milyen a takarása a festéknek, azaz jól mozogsz-e a kezeddel.
A 4-es válaszoló a Tesco-s festékkel valamit félremagyaráz: azt a festéket ajánlja, mert hamar mattol és kopik. Talán épp ezt NEM ajánlja. Ő tudja mit akart írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!