Milyen franciaágyat vegyek a 100-120 ezres ársávban?
Figyelt kérdés
160x200-as méretűre lenne szükségem, viszont a minőségi ágykeret 70E, az ágyrács 30E, a memóriahabos matrac pedig 100E lenne ahogy nézegettem.
Ennek az összegnek kb a felét tudnám rászánni ágyra.
2019. jún. 19. 21:34
1/3 anonim válasza:
Vegyél csak matracot, aztán ha fussa akkor majd teszel alá keretet.
2/3 anonim válasza:
Vegyél kárpitoságyat (tudod, a klasszik ágyneműtartós "egybeágy"), azok lényegesen olcsóbbak, mint a keret+matrac kombók. Mi hasonló okokból vettünk ilyet. Hátránya, hogyha egyszer cserélni kell, akkor az egészet kell majd, de árban kb ugyanott vagy szerintem.
3/3 anonim válasza:
Én kárpitos ágyat vettem 100 ezerért, de megbántam. Inkább matrac+keret kombót választok,ha újra odakerülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!