Franciaágyat szeretnék, tudom 140cm szélesség a minimum, de nekem max 120cm ig lenne jó. Létezik ilyen valahol vagy akkor hasonló ágy mint a francia, a lenyeg a maximum 120 cm?
Figyelt kérdés
2018. aug. 27. 18:17
1/4 anonim válasza:
Tessék, de ez csak egy példa, mert szerintem minden bútorüzletben kapsz 120-ast.
Ha éppen nincs, megrendelik a beszállítótól.
2/4 A kérdező kommentje:
Eddig egyik üzletben sem tudtak adni francia ágyat ebben a méretben
Megfizethető árra gondolok maximum 100 ezer
2018. aug. 27. 18:46
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
3-hoz még
Ha ragaszkodsz a franciaágy formához, akkor azt az oldalfalat vedd le, 2 csavarral van rögzítve és kész a franciaágy.
Nekem hasonló van, azért tudom.
Nagy valószínűséggel az oldalfal alatt is rendes kárpit van (nekem is) de ha nem, lehet rendelni jobbosat vagy balosat és olyat vegyél, aminek a az oldalfala a fal felé esik és nem látszik, ha leveszed.
De ha rajtahagyod, az sem befolyásol semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!