Ez a matrac mennyire minőségi? ( a link a matracról lentebb).
Ez egy bullshit oldal ill matrac, felejtsd el. ez valami gagyi vacak, fölösleges pénzkidobás(még a fordítást is google val csinálták).
Mivel életed közel harmadát alvással töltöd, ne ezen spórolj. De tényleg. inkább gyűjtsetek még és vegyetek egy normálisat később.
Memory habos vagy hideghab matracok közt nézelődj. próbáld ki előtte őket melyik szimpatikusabb. (én a hideghab matracra szavaznék). Amelyik matracban kókusz van azt nyugodtan felejtsd el, mert az tisztán marketing baromság, a vevő hülyére vevése. Normális matracboltaban nincs is kókuszmatrac
Ne ilyen marketinges szöveget keress. Minden hideghab matrac pontrugalmas, marketing nèven ortopèdikus. A hab sűrűsège adja az èlettartamot, ennek nèzz utána, különben 2-3 èv alatt tönkremegy. Próba nèlkül meg sem vegyèl ilyesmit! Normális helyen 5-10 èv garit adnak, 30 napos csere lehetősèggel. A memóriahab nagyon sűrű, ezèrt elèg meleg is lesz.
A kemènysèget csak próbával tudod eldönteni. Keress rendes matracszaküzletet. Nem beszèlve a súlyhatárról is.Egy normális alvás sokat èr, a döntő a matrac ebben.
Itt megvoltam elègedve, de a sűrűsègről is van náluk cikk [link]
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Minket szaküzletben lebeszéltek a memóriahabról, mert bár trendi, izzadós férjemnek nem ajánlották mert nagyon átveszik a hőt és melegítenek. - Én pedig nem is szeretem pl párnában sem a memóriahabot.
Hideghabot választottunk végül, teljesen meg vagyunk vele légedve, van rá garancia is: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!