4 honap alatt kifeküdt matrac?
Sziasztok.
4 honapja vásároltam egy Somnart Optimax Memory matrac 140x200 cm, amely ahol fekszem, már sokkal puhább, mint ahol példaul a lábam van. Ez későbbiekben még rosszabb lesz? Vagy egy fordítással x idő utan ugyanugy visszakeményedne?
Tudtom szerint fél évente ajánlatos fordítani, heti 4 alkalommal volt rajta aludva. Igaz ahol alszom, ott tanulok is.
Bármi tanács? Példaul 1 év mulva megprobáljak egy garanciáztatást? Vagy erre nem szól?
Korábbi matracom Metros volt, 90*200as, 5 év alatt se lett kifeküdve..
Kérdés, miből volt.
És hogy hány kiló vagy.
Nekem 35 évig volt jó a sima szivacsmatrac, előbb porladt szét, mint besüppedt volna.
Feltételezem nem a legjobb mineműségű a matrac
Megnyitva az oldalt [link]
az adatok közt látható a 23kg/m3 es sűrűség ami nem jó minőség. Mo 28-32 közt van ez az érték és valahol 35 nél kezdődik a prémium (normális) érték.
cseréld vissza most és kérd vissza a pénzt vagy vegyél egy jobb minőséget ha van rá opció
Ahogy a 4-es írta:
Garancia = csere egy jobb minőségűre
Mondjuk ezt a memória izét soha nem értettem, hogy mire jó, mesterségesen gödörben aludni, hát a fene tudja...
"Igaz ahol alszom, ott tanulok is."
Látod, a tanulást nem bírja. Ha megpróbálod kicseréltetni, ezt ne hangsúlyozd, hogy egész nap ezen fészkelődsz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!