Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » FONTOS! Egy amerikai típusú...

FONTOS! Egy amerikai típusú újépítésű házban lakom. A kérdés az, hogy ha van reluxa az ablakon, akkor szerintetek szükséges mellé még a függöny?

Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 11:58
 1/8 anonim ***** válasza:
73%

A függöny feldobja a házat, életet, melegséget, lakájosságot ad neki. Nálam ez a legfőbb funkciója, a sötétités miatt fel se tettem volna.

Mikor beköltöztünk, nem volt fenn semmi függöny, amint felkerült, rögtön MÁS lett a lakás. Otthon lett.

2010. júl. 8. 12:18
 2/8 A kérdező kommentje:
De nekünk fent van a reluxa is. A reluxa belül van, és a függöny lényegében eltakarja reluxát. Ez egy családi ház. Szerintetek kell a függöny úgy, hogy ott van előtte még a reluxa is?
2010. júl. 8. 12:22
 3/8 anonim ***** válasza:
60%

nekem csak bambuszrolóm van. a függöny elvesz a lakás modernitásából.

akinek tetszik tegye fel, de nekem olyan nagymutter fílinget ad, szóval nekem ingyen sem kéne semmilyen függöny.

a fából készült reluxa pl. nagyon jól néz ki.

ez nem attól függ. h kell-e vagy sem, hanem hogy te hogy érzed magad tőle.

2010. júl. 8. 13:32
 4/8 anonim ***** válasza:
66%

Miért, ki mondta, hogy modern stilusú a ház? Én nem látom sehol.

Nem KELL a függöny, ha te nem akarsz.

De otthonosabbá teszi, élhetőbbé.

A reluxa mindig le van engedve? Mert akkor mindig eltakarja a függönyt, ha jól értelek. De miért lenne mindig leengedve? Este leengeded, rendben. De nappal is? Mert akkor egész nap látszik a csupasz ablak vagy a függöny.

2010. júl. 8. 14:13
 5/8 A kérdező kommentje:
A reluxa mindig le van engedve. Éjjel nappal. Ha kívülről nézem a házad, akkor először a reluxa látszik, és a függöny már nem igazán. Nekem úgy jobban tetszik ha nincs ott a függöny, de a muterék ragaszkodnak hozzá.
2010. júl. 8. 15:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A reluxa nagyon szép tud lenni, elég, nem kell a függöny. A reluxa sokkal modernebb hatást kelt. Nálunk jelenleg semmi sincs, de csak reluxát tervezek. Az sem sürgős, mert belső udvarra néző ablakról van szó.
2010. júl. 8. 18:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még kommentek!
2010. júl. 9. 11:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Ugy kivagtam a reluxat, hogy sehaj. Utalom tisztitni. Soha tobbet.

Szoktk fuggonyt reluxa ele rakini, de csak habfuggony fajtat.

2010. júl. 16. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!