Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogy lehet a tollpaplant...

Hogy lehet a tollpaplant tisztitani?

Figyelt kérdés
Meg korulbelul egy eve lehanytam a 40eves tollpaplant es igen, most vettem eszre mert esdig az agy alatt volt( bonyolult) viszont most eleg surgosen ki kene tisztitani... hogy kezdjek hozza? Elso es legfontosabb hogy anyamnak nem merem elmondani...viszont tenyleg surgos mert szeptemberben koltozok el es nem akarom hogy megtalalja... Tudom hogy undorito meg ilyesmi..

#tisztítás #toll #tollpaplan #dunyha #ludtoll #ludtoll paplan
2019. jún. 1. 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Gőzzel tudod tisztítani, ezért jobb, ha szakemberhez viszed el!
2019. jún. 1. 16:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet ezt mosni is,csak meleg napsugárzás kell a száritásához.Ilyenkor többször át kell forgatni ,lazitgatni a tollat .
2019. jún. 1. 18:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Elviszed tisztítóba! Láttak már azok ennél különbet is.

A hányás sűrűjét remélem leszedted róla, ha nem, akkor most tedd meg!

2019. jún. 1. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Forró nyári kánikulákban lehet rendesen megszárítani. Ès vannak tolltisztító szalonok. De elèg húzós.
2019. jún. 1. 19:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Uhh... gondoltam hogy nem egyszeru... de ezt hallva lehet jobb lenne ha elmondanam... ajajj... Hat koszonom mindnekinek :)
2019. jún. 2. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!