Mivel érdemes ápolni-tisztítani a műbőr kanapét?
Figyelt kérdés
Van egy műbőr kanapénk. A júliusi nagy melegekben félmeztelenül ültem rajta (szinte beleragadt a hátam). Ez után terítettem le egy pokróccal, de azóta a pokróc bolyhai beleragadtak nagyobb felületen, csúnya a felülete. Mivel érdemes letisztítani?2017. szept. 8. 12:44
1/2 anonim válasza:
A műbőr, az műbőr, akár csizma, akár kanapé.
Én szappanos szivaccsal törölném át.
Bár lehet, hogy ahol az izzadság megkezdte, feloldotta az anyagot, mindig ragacsos marad, ahogy az öreg gumi is.
2/2 TappancsMancs válasza:
Műanyagon nincs mit ápolni az nem bőr. Tisztítsd meg kárpit tisztítóval de sima szappan is jó neki. Nyilván mosd le tiszta vízzel utána a feloldott koszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!