Ti a VVC papírt előre fele, vagy hátra fele fűzitek fel?
2019. máj. 7. 01:03
1/12 anonim válasza:
a bal oldali észszerűbb nekem, mert a belső védett felével ha törölsz, akkor nem ér hozzá a falhoz, és azzal érsz a testedhez.
A bal oldalira szavazok, jobb kezesként, bár lehet nem számít.
2/12 anonim válasza:
belegondolva, a jobb oldalival is tudom úgy hajtani a papírt hogy a belső védett felével töröljek.
4/12 anonim válasza:
El nem tudtam képzelni hogy mi az a VVC papír....
Ja, hogy WC papír!
Az élet fontos kérdéseinek egyike...
5/12 mindentudó99 válasza:
Ezt le lehet tekerni? Én meg az egész gurigát használtam. Nem csoda hogy ennyi fogyott.
6/12 anonim válasza:
Mindig a jobb oldali megoldást választom, nekem ez a megoldás jön be. Így mindig csak a perforációig kell tekernem, míg a baloldali megoldásnál mindig kicsit túl kell húzni, hogy látható legyen a perforáció a tépéshez.
Hiába, ezek az élet nagy dolgai. :-)
7/12 anonim válasza:
Utalom az ilyen wc papír tartót, szóval egyik sem.
9/12 A kérdező kommentje:
fontos dolgok ezek hete
2019. máj. 7. 15:56
10/12 anonim válasza:
Múltkor volt egy cikk arról, hogy a feltalálója a jobb oldali módon ábrázolta a "találmányát". Én is így használom. Megfordítom, ha a gyerekeim máshogy teszik fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!