Sonoma tölgy színű bútorhoz ti melyen laminált padló színt illetve falszínt ajánlanátok?
Egyrészt ez a gombhoz a kabátot esete,de nem baj lehet így is ha úgy ragaszkodik az ember a "gombhoz".
Másrészt itt mégsem ez (a bútor színe) az elsődleges szempont, hanem inkább a helyiség mérete és rendeltetése. Teljesen más szín ajánlható egy hálóba mint egy konyhába vagy nappaliba.
Egyébként ezzel a sonoma színnel szerintem szerencséd van,mert elég semleges szín. Sokkal többet fog a lattba nyomni a padló és a falszín, szóval ezeket nyugodtan válaszd meg az ízlésednek és a térnek megfelelően.
A lényeg, hogy a padló színe üssön el tőle. Az mindegy, hogy világosabb, vagy sötétebb, de ne legyen közel egyforma, mert nem fog jól kinézni.
Falszínben szerintem szinte bármit elvisel. Én a lágyabb színek híve vagyok. Sötét max egy falon, vagy valamilyen "mintában".
Összességében a szoba elrendezését, fényviszonyait kell figyelembe venni. A falak színével lehet optikailag növelni, vagy csökkenteni a teret. A padló mintájával, színével, lerakási irányával szintén. Ha kicsi a szoba, akkor legyen minél világosabb. Ha nagy, akkor jól mutathat a sötét padló is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!