Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ez a fehér laminált padló...

Ez a fehér laminált padló macerás lenne?

Figyelt kérdés

[link]

Ha ilyen színmélységű lenne a lamináltunk konyhában és ebédlőben, akkor ez már túl világos lenne és jönnének gondok, mint azonnal látszódó kosz, elszíneződések, besötétedő illesztések?

Jelenleg gyerek miatt naponta feltakarítok, de laminálttal nincs tapasztalatom.

2017. jún. 17. 09:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Hol látsz te fehéret?

Ez nem fehér , rávilágit a nap, vagy a lámpa, ettől világosabbnak látszik. De konyhába meg nem teszünk laminált padlót soha.

2017. jún. 17. 10:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Konyhába csak járólap! Laminált nem!!
2017. jún. 17. 10:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekünk laminált van a konyhába :) imádjuk. De ne sima lamináltat vegyél,hanem van direkt olyan ami vízálló stb és konyhába,fürdőbe való és persze ezekből is jobb minőséget. Fontos szempont átgondolni, hogyan is használjuk konyhánkat. Ha úszik az egész miközben főzünk, naponta többször is felmosunk, hogy eltakarítsuk magunk után a kiömlő, kifröccsenő, lecsorgó vizet és alapanyagokat, érdemes átgondolni ezt a dolgot,mert jobb akkor a kő
2017. jún. 17. 11:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Pedig ez bizony fehér, te látod rosszul.

Még a cím is az, hogy "White laminate ..."

Ettől függetlenül vizes helységekbe én sem tennék laminált padlót - színtől függetlenül - meglenne az a rossz érzésem, hogy nem tudom elég tisztán tartani, ráadásul egyértelműen hamarabb tönkremegy mint a kő.

Kérdező, ha már ez annyira tetszik neked, akkor miért nem parkettmintás kerámiát tetetsz le, a hatás ugyanaz és azt garantáltan tisztán tudod tartani és létezik fehérben, vagy majdnem fehérben is.

[link]

2017. jún. 17. 11:25
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem tudom, miért írtam konyhát, talán mert az ételre gondoltam írás közben... ebédlőbe tennénk és nappaliba.

Engem is meglep, de ezek fehérek.

2017. jún. 17. 11:58
 6/6 anonim ***** válasza:

A rendes vízálló laminált padló 2x annyiba kerül, mint egy jóféle járólap. Cserébe baromi könnyen sérül. A kőnek nem lesz baja ha ráejted heggyel a nagykést, vagy házibuliban betipeg valaki tűsarkúban.

A szakszerűen lerakott greslapra meg kb bármit ledobhatsz.. korsót, klopfolót semmi baja nem lesz. Ha meg mégis akkor lehet javítani. A lamináltat cseszheted ha sérül.

A konyhában nem csak víz van, hanem savak lúgok, zsírok (forró, akár 200-300fokos lecseppenő olaj), a műanyag felületet hamar tönkre tudja tenni.

2017. jún. 17. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!