Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogy dekoráljam a szobám?

Hogy dekoráljam a szobám?

Figyelt kérdés

Rózsaszín a szobám, de elég erőteljes szín (mert túl nagy a tér, és nem bántam, hogy szűkíti), és nagyon kevés bútorom van. szekrény, ágy, íróasztal, szék. ennyi. és vmi dekorációt szeretnék. az ágy szürke, az íróasztal és a szekrény fekete.

tippek?:)

2010. júl. 5. 13:48
 1/8 anonim ***** válasza:

1.hány éves vagy?

2.úgy kb hány nm2 a szobád?

2010. júl. 5. 14:23
 2/8 A kérdező kommentje:
18/L, 11-12 m2
2010. júl. 5. 14:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Én a falak dekorálásával kezdtem, ugyanis az öltözteti a szobát. Készítettem egy hangulatos díszt: egy hosszabb madzagra képeket ragasztottam sorba, majd ezt a madzagot rögzítettem félkör alakban a falra. Tettem két képet "szemként" és kész is volt egy mosolygós arc. :) Nagyon hangulatos :)
2010. júl. 5. 14:29
 4/8 A kérdező kommentje:
ez mekkora király már!:D van úgyis szabad falterületem rengeteg:D elgondolkodtató:) kösziXD
2010. júl. 5. 14:31
 5/8 anonim ***** válasza:

falmatrica?

[link]

2010. júl. 5. 14:32
 6/8 anonim válasza:
30%
Ha akarod szívesen átugrok hozzád, és kezdhetnénk a padló dekorálásával, biztos jól mutatna ott a rajtad lévő ruha ;D
2010. júl. 5. 14:38
 7/8 A kérdező kommentje:

hm, a falmatricán is töprengek még, jó ötletnek tűnik:)

Utolsó: jóóól ki lehetsz éhezve:D

2010. júl. 5. 15:19
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"Ha akarod szívesen átugrok hozzád, és kezdhetnénk a padló dekorálásával, biztos jól mutatna ott a rajtad lévő ruha ;D"

Teszek jobb ajánlatot, "egyéb szolgáltatásokért" cserében kifestem a szobád és ki is dekorálom:D

ON: Vegyél színezőpasztát (festékboltokban van) és azzal tudsz festeni a falra, készíts sablont ha nem jó a kézügyességed.

A falmatrica se rossz ötlet.

Vagy rakj oldalfali díszlécet

[link]

[link]

2010. júl. 5. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!