Hogyan dekoráljam még a szobám?
Van egy üres fal és arra gondoltam sok apró képet kinyomtatok és tépve kivágom, és azokat teszem fel. Énekesekről, színészekről, filmekről, sportolókról stb...Mikről lehetne még nyomtatni képeket?
15/f
valami más ötlet?
CD, vagy bakelit lemezekkel... Autókról képekkel. De láttam klassz és olcsó dekort a tévében.
Veszel egy olcsó, MDF-es bútorlapot (pozdorja) hátulról rajzolsz rá valamit, mondjuk a monogrammod, vagy valamit, 2-3 centinként kifurkálod úgy, hogy olcsó, ledes karácsonyfafűzért bele tudj dugni és felteszed a falra. :) Remélem érthetően sikerült leírnom.
Én imádom a szobámat, hála a dekorációjának.
Mivel kiskoromtól motorozunk faterommal, meg én alapból sem vagyok az a tipikus 'lányos lány', és rocker is vagyok, tehát nálam a fesztivál/koncert plakátok dominálnak, továbbá motorokról poszter/képek. Kis kori képek rólam, a barátaimmal közös képek,haverokról ballagási képek. Akkor még.. bakelit lemez/cd, dobütők... sörös címkék, parafa tábla.. széttépett képregény össze-vissza felragasztva.
Ilyesmik ;)
Ilyesmik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!