Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen bútorboltok vannak...

Milyen bútorboltok vannak amik beszámítják a régit?

Figyelt kérdés

Olyan bútorboltokat keresek lehetőleg fejér megyében és környékén, amik beszámítják a régi bútoromat. Egy szekrénysort cserélnék le viszont panelba lakunk és eléggé macerás ezt azonnal eladni amikor leárazás van valahol, mert nem kell senkinek pedig csak 3 éves új tipusú nem agyon használt bútor. És ha leárazásnál megvennénk az új szekrényt nem tudnánk hova tenni ezért fontos hogy a régi elkerüljön.

Van valahol a környéken nem brutál drága de minőségi bútoros aki beszámítja a régit?

Keresgéltem én is több fele de nagyon messze vannak sajnos.

2019. márc. 22. 10:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem ér többet, 35k-ért vesz az ember az ikeában hálószobabútort

Nem mellesleg, ha 100ezret sajnálsz egy szekrénysorra, akkor elégedj meg a 3 éves bútorral!

2019. márc. 22. 19:37
 12/15 A kérdező kommentje:
Ha csak 35.000 az ikeában akkor kérlek linkeld már be mire gondolsz.
2019. márc. 22. 20:11
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

A 100ezer forintos hálószoba bútor nem egy nagy valami minőség lehet.

A használt, 3 éves, elvetemedett (szállítási sérült) bútor meg gombot se ér, nemhogy 10ezret. Örülj, ha valaki elviszi és nem neked kell kilomolni.

Ha meg nincs újra pénz - meg minek is ha ez még csak 3 éves és hibája sincs, meg szép is - használd ami van.

2019. márc. 22. 23:30
 14/15 A kérdező kommentje:
Azért kell új mert nem az én izlésem és ráadásul kicsi is meg nekem fos az elrendezése. Sose akartam ilyen szekrényt mert nem tetszik. Ezért szeretném lecserélni.
2019. márc. 23. 09:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Nálam ingyen lerakhatod, majd eltüzelem.

Nem biztos, hogy ennél jobb ajánlatot kapsz.

2019. márc. 29. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!