Milyen bútorboltok vannak amik beszámítják a régit?
Olyan bútorboltokat keresek lehetőleg fejér megyében és környékén, amik beszámítják a régi bútoromat. Egy szekrénysort cserélnék le viszont panelba lakunk és eléggé macerás ezt azonnal eladni amikor leárazás van valahol, mert nem kell senkinek pedig csak 3 éves új tipusú nem agyon használt bútor. És ha leárazásnál megvennénk az új szekrényt nem tudnánk hova tenni ezért fontos hogy a régi elkerüljön.
Van valahol a környéken nem brutál drága de minőségi bútoros aki beszámítja a régit?
Keresgéltem én is több fele de nagyon messze vannak sajnos.
Van ilyen, mert találtam párat de Nyíregyháza meg Miskolc környékén.
Eladni nem adhatom el mert akkor nem tudom hova rakni a cuccaim amíg valahol nem lesz leárazás. Mert egy jyskben is 100.000 felett vannak a sima szekrények amiben elférnék. Viszont ha ebből lejönne az én szekrényem ára már jobb lenne. Most volt leárazás szekrényeknél a jysk-ben és nem tudtam eladni az enyémet 3 nap alatt, hogy tudjak másikat venni.
Még ha be is számolják, gondolom gombokért.
És a szállítás is igen drága.
Szerintem jobban jársz ha eladod magad.
Dobozból is lehet élni egy darabig.
nem kell szállítás mert van autónk amivel el tudjuk hozni
és 35.000 re tettük ki a szekrényt de senkinek se kell. Még egy jelentkező sincs rá. Tényleg nem kell senkinek se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!