Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mivel lehetne érdekesebb a...

Mivel lehetne érdekesebb a gyerekszobám?

Figyelt kérdés

13 éves, lány vagyok. Tavaj tavasszal festővel kifestettettük a szobámat (rózsaszínről) kékre. Nagyon tetszik ez a szín, csak az a baj, hogy 9 éve költöztünk ebbe a házba, akkor 4 éves voltam, és azóta ilyen a szobám (a festetéseket kivéve). Nagyon unalmas... Szerintetek mivel lehetne egy kicsit feldobni? Elég nagy a szobám, de valahogy mégis olyan kicsinek tűnik, valószínű, hogy rossz benne az elrendezés. A közepén van egy nagy szőnyeg. Az ablak előtt egy fából készült szép nagy íróasztal, egy fából készült polc. Az ágyam is nagy, francia-ágy (fából). Van egy nagy könyves-játékos polc, fából. Egy másik szobában vannak a ruháim, azokat hogy rendezzem el, hogy áttekinthető, szebb, és változatosabb legyen!

Kérlek, írjatok tippeket! Előre is köszönöm a rendes válaszokat! Ja, és legyetek/legyenek szívesek szobámmal kapcsolatban, és a ruháimmal kapcsolatban is válaszolni!

2010. júl. 3. 16:07
 1/7 anonim válasza:
100%

Szia!

Sztem pl hobbyboltban vehetsz matricafestéktől kezdve rengeteg dolgot, amivel te magad készíthetsz dekorációt (sablonok is vannak, ha nem tudsz rajzolni), akár mécsestartót is, bármit.

A bútorokhoz kérj sztem szülői segítséget, én mérőszalaggal és kis füzettel felszerelkezve szoktam nekilátni, ha szemre nem megy. Lemérem a falakat és a bútorokat és papíron lerajzolom, hogy kb milyen lenne, mi hová férne el.

Lehet kapni ragadós gyurmát, amivel a falra úgy rakhatsz fel posztereket, hogy később le is tudod szedni.

Kisebb lámpába vehetsz színes körtét és egyből teljesen más lesz a hangulat :) Pluszban valami jó színes függöny!

Nem tudom, mi érdekel, mit szeretsz, így látatlanban azért elég nehéz.

A ruháidat pedig rakd össze szín szerint, az nagyon látványos! Rakd külön a meleg és a nyári cuccokat és máris áttekinthetőbb. Az alkalmi, csini cuccaid is kapjanak egy külön részt.

Ennyi.

Remélem segítettem, hajrá, jó rendezkedést! :))))

2010. júl. 3. 16:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, igazán hasznos volt! Különben nagyon szeretem az állatokat, és a történelmi témájú dolgokat.
2010. júl. 3. 16:37
 3/7 anonim válasza:
Akkor esetleg vegyél térképes vagy állatos puzzle-t, amit összerakva felrakhatsz a falra, ha már úgyis kék, akkor esetleg vegyél halasakat :) Ha Pesten laktok érdemes kinézni az Ecseri piacra, ahol olcsón vehetsz tárgyakat, amik történelmi hangulatúvá varázsolhatják a szobádat. De esetleg egy pici akváriumot is beszerezhetsz, ha van időd, kedved foglalkozni vele.
2010. júl. 4. 23:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ, sajnos nem Budapesten, hanem a Balaton partján élek. Halaink már voltak, de sajnos nem bírták sokáig szegénykéim. Viszont a nővérem Budán él, lehet, hogy megkérem, hogy szerezzen be nekem ilyen történelmi témájú dolgokat.
2010. júl. 5. 13:10
 5/7 anonim válasza:
Szia!Rendezd be úgy mintha egy aqvárium lenne! Ha akrod vehetsz bele igazi élő halakat is! Ez tetszeni fog majd! Vagy mint egy Tenger! Sok sikert! :D
2010. júl. 9. 21:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Akinek még van valami tippje, nyugodtan írja le, nagyon örülnék neki!!!!! :-)
2010. júl. 20. 18:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos a kérdést már nem tudom kiemelni, de nagyon szívesen olvasnám a további tippeket!
2010. aug. 8. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!