Lehet nemsokára elköltözünk. Milyen legyen a fal? :D
Bocsi nem tudtam máshogy megfogalmazni:D. Nem biztos, de lehet, ha sikerül eladnunk a papám házát ( már van rá jelenkező ) panelba költözünk. Szóval nem tudom milyen legyen a szobám. Rendes bútort majd még veszünk, viszont van egy új íróasztalom, amihez olyan bútorok vannak ami olyan díszes. Mármint amire ilyen díszeket lehet rakni. Az ilyen színű: [link] Az ágyam meg ilyesmi színű, csak sötétebb picit ( de lehet rá venni plédet, vagyis ez miatt ne múljon a szín ): [link] Ezekhez milyen falszín állna jól? Nekem ezek tetszenek:
[link] ( ezzel a két színnel )
Ennyi. Melyikhez menne a bútorom, és az íróasztalom? És milyen más bútor lenne ideális? És milyen parketta? Előre is köszi a segítséget
Nekem az első tetszik, de ne a neten nézegesd a színeket hanem menj be egy festékboltba és ott válassz.
Arra figyelj hogy a szín felfestve, nagyban, sötétebbnek néz ki egy kicsivel úgyhogy egy árnyalattal világosabbat válassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!