Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Az IKEA-ban melyik darabok...

Az IKEA-ban melyik darabok most a legkényelmesebb forgószékek? (főleg azok válasza érdekel, akik nem régen vettek egy-egy darabot és hoszútávon is kényelmesnek bizonyult. )

Figyelt kérdés
de más is írhat :) köszi!
2019. febr. 7. 11:53
 1/4 anonim ***** válasza:

"akik nem régen vettek egy-egy darabot és hoszútávon is kényelmesnek bizonyult"

Ha csak nemrég vették, nem bizonyulhatott máris hosszú távon kényelmesnek. :)

2019. febr. 16. 13:01
 2/4 A kérdező kommentje:

A hosszútáv alatt a 2-3 hetet értettem, a rövidtáv alatt pedig a 1-2-3percet, amennyit az üzletben ülnék benne. Ugyanis tudom, hogy az üzletbe belehet menni és a legtöbb darabot kihelyezik valahová, de igazából 1-2 nap után már lehet tudni, hogy kényelmes-e, a 2-3 hét pedig alatt azok is megtudják mondani, akik egyáltalán nem hátfájósak :D

de egyébként értem a felvetésed! (: és jogos

2019. febr. 17. 11:24
 3/4 A kérdező kommentje:

De ettől függetlenül várom olyanok válaszát is, akik 1-2 éve vettek forgószéket, és eddig nem volt panaszuk rá, legalábbis kényelmi szempontból.

A kérdés kicsit megfordítva: Van az ikeában kényelmes forgószék? :)

2019. febr. 17. 11:26
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

nekem ez van és nagyon szeretem :D

2019. márc. 23. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!