Hogy kell ezt felszerelni?
Most csináltatok konyhabútort, és szeretnék rá LED világítást, ki is néztem az IKEÁban egy fajtát.
ebből kéne 2 db
hogy kell ezt szépen feltenni, hogy ne látszódjon a kábel?
valamint nekem csak a polc alatt van egy konnektor, és a sok átalakító stb jó lenne ha nem látszana.
valamit bár keresgettem, de nem talátam hogy ezeket hogy lehet kapcsolgatni.
ahogy láttam a zsinóron van valami kapcsoló, de jobban szeretném, ha lehetne állítani a fényerőt és lehetne egy normális kapcsolója is.
Köszönöm a segítőkész válaszokat
Ez veszett drága. Ennyiből 2x ennyit megoldasz ha megveszed külön a sínt, ledszalagot, és a trafót. A minőségről nem is beszélve.
Pl.:
De hogy a kérdésre is válaszoljak én az összes kiegészítőt felpakolnám a szekrény tetejére a kábelt meg levezetném a szekrény mögött és a sarokban. Ha külön kapcsolót szeretnél akkor meg kábelcsatornával elvinném (ha nem akarsz bontani) vagy ha jó helyen van közvetlenül a led alatt akkor külső házas kapcsolóval.
Hat nem akarnek :D
Es hogy oldhato meg hogy egy kapcsolo kapcsolja fel.
Ahogy lattam kulon kulon zsinor kapcsolja. Tudsz linkelni hogy mit kene ikeabol vennem. Kisse nem.ertek hozza. :)
Koszi
Okea akkor oda beviszem.
Koszobok mindnet!
En is ferfi vagyok, es barati koromben en ertek a legjobban az elektronikahoz.
Na most gondol el milyen a tobbi...
Egy villanszerelo meg ennek a beszereleseert elkerne par ezret...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!