Milyen boltban lehet keretezett faliképeket venni nagy választékban?
Olyan bolt érdekelne, ahol előre keretezve van egy csomó kép (nem 8-10 fajta, hanem pl. 50-100 féle), amiket helyben lehet böngészni, és megvenni.
Tudtok ilyen boltot mondani Budapesten?
Köszi, megnézem ezeket is. Az OBI-ban jártam, ott, amiben voltam, bizonyosan nincs 50-100 féle kép, 10-20 féle legfeljebb, és ha bizonyos méretűt keresek, még annyi sem, mert a 10-20 félében van mindenféle méret.
Ezért érdekelne olyan bolt, ahol tényleg hatalmas választék van, hogy egy bizonyos méretben is egy csomóból lehessen választani.
Köszi, de fizikai boltra gondoltam, ahol kézbe lehet venni a kínálatot, közelről megnézni, és helyben megvenni, nem kell még a szállításért is fizetni.
A KIKA-ba benéztem, ott tényleg valamivel több van, mint az OBI-ban, de azért nem annyi, mintha egy csak erre szakosodott üzlet lenne.
> artorange.hu
"Készpénzes fizetésre nincs lehetőség üzletünkben. A képek megtekintése után ingyenesen futárszolgálattal ki tudjuk szállítani a megrendelt árut, melyet utánvéttel tudnak fizetni."
Érdekes üzlet, hogy ha bemegyek, és kiválasztok egy képet, akkor nem tudom egyből kifizetni és elvinni. :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!