Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Sotetbarna konyhabutorhoz...

Sotetbarna konyhabutorhoz milyen szinu fal illik?

Figyelt kérdés
2008. nov. 7. 20:26
1 2
 11/18 anonim válasza:
84%

vanília szín?

ha teheted, fotózd le és a számítógépen jácc a színekkel.

persze a sötétbarnához a kapuccsínó is jól megy...

2008. nov. 8. 10:05
 12/18 anonim ***** válasza:
84%
Nekünk is sötétbarna a bútor, világosbarna csempével. A fal pedig halvány sárga. Nagyon jól mutat, és világos a helység.
2008. nov. 8. 19:14
 13/18 anonim ***** válasza:
82%

Ezt nem értem: majdnem minden válasz le van pontozva, holott csak mindenki leírta, hogy szerinte melyik szín jó... Mindegy.

Szóval a halványsárga és az ekrü szín nagyon szép a sötétbarnával szeintem. :)

2008. nov. 8. 19:20
 14/18 anonim ***** válasza:
74%

Aki a világoskéket lepontizta semmi színkultúrája nincs! Az észak-Povencei stilus alapja ez a szinkombináció , kiegészülve a fehérrel. De persze lehet átlagos , átlag alatti, szokásos, érdektelen színkombinációkat is létrehozni.

egy festőművész/dizajner

2008. nov. 8. 21:59
 15/18 anonim ***** válasza:
84%
Sok jó választ kaptál!Mi úgy oldottuk meg,hogy a kikevert színből nagyobb adagot elraktunk,a későbbi,esetleges "balesetekre" gondolva. Végre,nem csak a fehér jut az eszünkbe!Arra is gondolj,milyen színű kerámiát stb. fogtok látható helyen tartani! Az én narancssárga-sárga keverékem csodás,napsütötte helységet produkált.Mesés!
2008. nov. 10. 06:48
 16/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,en sem ertem ki pontozta le a valaszokat,valaki vagy valakik ezzel szorakoznak,szanalmas,nekem minden valasz jol esett,leszurom a jo otleteket belole,megegyszer koszi,udv mindenkinek.
2008. nov. 10. 09:30
 17/18 anonim válasza:
84%

Klasszikus vagy modern a bútor?

Mindkét típusnál lehet a színekkel variálni,akár két színből is lehet a falad.

Szerintem a narancs, világos csoki,barack árnyalatai illenek a barna színhez.

Van aki a kontrasztos színt kedveli, van aki pár árnyalattal sötétebb színt választ.

Nézz körbe bútoráruházakban, onnan tudsz ötletet lopni, illetve az eladók kézséggel állnak rendelkezésedre,lakberendezési tanácsokat tudnak adni.

2008. nov. 20. 13:51
 18/18 anonim válasza:
barack, narancssarga... feher :)
2009. szept. 8. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!