Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Sotetbarna konyhabutorhoz...

Sotetbarna konyhabutorhoz milyen szinu fal illik?

Figyelt kérdés
2008. nov. 7. 20:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Nekem a szobámban a beépitett szekrény nagyon sötét barna és a fal barackvirág szinű(kicsit rózsaszines de inkább narancsos..olyan barackvirág szinű:))) )és nagyon jól mutat!Mindenképp világost ajánlanék,hogy nagyobbnak mutassa a szobát és kiemelje a szekrény színét
2008. nov. 7. 20:32
 2/18 anonim ***** válasza:
80%
Ha rusztikus jellegű a bútor, akkor fehér.
2008. nov. 7. 20:36
 3/18 anonim válasza:
86%
Én is a barack, karamell, ilyesmi árnyalatokra voksolnék :)
2008. nov. 7. 20:37
 4/18 anonim ***** válasza:
86%
Az előző hozzászolásokhoz még annyit hozzáfűznék, hogy azt is tarsd szemelőtt, hogy a konyha az egyik legkényesebb terület a lakáson belül. A színes falat nem lehet javítani, letörölni,főleg ha keverteted a színt. Ha ezt bevállalod a bézs, barack szín a nyerő nálam, de a padló burkolattól is függ.
2008. nov. 7. 20:48
 5/18 anonim válasza:
86%
Oh az előttem szólónak ebben teljesen igaza van. Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy azokon a területeken ahol bármi kifröccsenhet,összekenheti a falat, oda szép hasonló barackárnyalatú, nem csicsás csempét raktunk. Tehát a munkapad mellé végig. Nekünk is barna konyhabútor van,barack fallal. :)
2008. nov. 7. 20:56
 6/18 anonim ***** válasza:
89%
A kényes felületeket (tűzhely és környéke, konhyapult felett) valóban a legjobb kicsempézni. A sötétbarna bútor mellé egyébként sok szín illik: mogyoró, cappucino, halvány sárga, barackszín, halvány rózsaszínes, tojáshéjszín, de még egy halvány olajzöld is ha eléggé ablakos és világos a konyhád.
2008. nov. 7. 21:03
 7/18 anonim ***** válasza:
82%
egy csontszín vagy krémszín gyönyörű, elegáns.
2008. nov. 7. 21:12
 8/18 anonim válasza:
78%
Egy sötétbarna konyhabútorhoz minden szín illik ami világos. Nekem pl tetszik a mályva és a szürke is. Persze világos.
2008. nov. 7. 21:50
 9/18 anonim ***** válasza:
58%
Világos párizsikék!
2008. nov. 7. 22:17
 10/18 anonim válasza:
73%
élénk citromsárga
2008. nov. 8. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!