Mivel tehetem kényelmesebbé az ágyat?
Az albérlet amiben lakom nagyon tetszik, kivétel ez alól az ágy. Nézegettem ágyakat, de drágák és macerás lenne pakolászni.
Most amin alszom egy széthúzott kanapé. Nem lenne vele gond, de nem olyan kényelmes és a közepén lehet valami zsanér féle, ami ha épp ott alszom akkor nyom. Nézegettem fedőmatracot, azok nem is drágák, de nem is kellően vastagok. Egy ismerősnek van (dormeo) és hát azon át még biztosan érezne az a kemény. Normál matracot lehetne tenni rá? Azzal jó lenne? Vagy az lecsúszna? Esetleg csúnya lenne?
Örülnék pár hasznos tippbek!
Egy jó matrac is kerül annyiba mint egy ágy, de még mindig ez lenne a megoldás, ha tele vagy pénzzel.:)
Ha meg olcsót keresel, akkor ne rugóst vegyél, mert ott meg a rugók fognak nyomni, hanem szivacsost.
De a legolcsóbb és legjobb megoldás az lenne, ha elmennél egy kárpitoskellék üzletbe, vennél egy 5-10 cm vastag, 2m-es szivacslapot és ráhúzol egy gumis lepedőt. Ezzel a probléma megoldva. Ha költözöl csak feltekered és viszed magaddal.
Mérete vágott habszivaccsal.
A Dormeo jo.
Hidd el, hasznalom, ne torodj hogy vekonynak tunik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!