Nálatok vannak díszpárnák a lakásban? Mennyi idösek vagytok?
Rengetegszer olvasom válaszokban, hogy ajándékba díszpárna, új díszpárnahuzat új berendezéshez, és ez nagyon meglepett.
Én személy szerint el nem tudom képzelni, hogy a lakásomban ilyenek legyenek, szerintem csak útban vannak és semmire sem jók, emellett még nem is dekoratívak. (Ez az én véleményem, nem itélkezés)
Eddig azt hittem, a díszpárna 60+ lakberendezési tárgy, és most nagyon meglepödtem.
"Azt nem értem, hogy miért nem tartod a díszpárnákat dekoratívnak. Nyilván senki nem tartja annak az összeset, de millióféle van, tuti te is tudnál találni az ízlésednek megfelelőt. De persze az rendben van, hogy nincs szükséged díszpárnákra vagy nem is tudnád hova tenni őket."
Nekem valamiért nem tetszenek, ezért eszembe sem jut keresni olyat, ami esetleg tetszene.
Emellett én egyáltalán nem szeretek feküdni/aludni az ágyamon kívül (ott meg ott a rendes párna), ezért ilyen szempontból is fölösleges.
Régebben volt pár, de mindig csak mérgelödtem miattuk, mert útban voltak, állandóan ide-oda pakolgattam öket, hogy ne zavarjanak.
SZóval a díszpárna meg én nem vagyunk kompatibilisak :)
De szerencsére sem nekem nem kötelezö ilyeneket tartani a lakásomban, sem másnak nem kell miattam lemondaia ezekröl - kinek hogy felel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!