Mivel lehet feldobni egy szobát?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy unom a szobámat és szeretném kicsit megváltoztatni, feldobni. Szeretném hogy jobb, szebb legyen a szobám. Hogyan tudnám ezt kivitelezni hogy olcsón és egyszerűen kijöjjek belőle? Bármilyen ötletet szívesen fogadok hogy hangulatosabb és jobb, szebb, praktikus legyen a szobám2018. dec. 9. 22:54
1/4 anonim válasza:
Új díszpárnák. Vagy új díszpárna huzat, amir te is könnyedén elkészithetsz kevesebb mint 1000ft-ból ezzel a technikával: [link]
Lámpafűzér mazdagból és erre alkalmas ragasztóval:
Ez is lehet egyfajta dekor, ráadásul hasznos is : [link]
Vagy pinteresten nézz szét képkeret irányokban vagy bármerre. Nagyon sok hasznos ötletet találhatsz azon az oldalon. Én is onnan szoktam meríteni. Ajándék ötletekben is szokott segíteni nekem.
2/4 anonim válasza:
A berendezési elemek közül, vannak olyan elemek amik sokkal tobb szerepet is betölthetnek, annak ellenére, hogy ezt a méretük nem feltétlenül indokolja. Véleményem szerint (csak, hogy említsek párat a teljesség igénye nélkül) ilyen lehet például egy szobanövény, (kaktusz, sárkányfa) lámpa/világítás, (állólámpa, asztali lámpa, RGB led) vagy éppen egy olyan kis sarok vagy polc ahol az általad kedvelt emlékeket gyűjtögeted fényképekkel emléktárgyakkal. szerintem egy falfelület feldobására egy jó kép is tökéletes lehet ami minimál stílusú. Videóklippekben szoktak hasonlóak lenni (pl.: egy szürke hátérre irva fekete betűkkel, hogy: dream, discover, travel) ezeket 1000 forint körul már be lehet szerezni. Aztán általában az év minden időszakához közel aáll valamilyen ünnep vagy színvilág amivel szintén lehet variálni. (halloween, karácsony, húsvét) Például így karácsonykor sokszor meglehetősen olcsón lehet kapni mindenféle karácsonyi dekorációs elemet ( pl.: szövetből kis csizmák amiket a szekrényre vagy radiátorra akaszthatsz, vagy műfenyő ágak amiket az ajtó köré ragaszthatsz. Nem tudom mi számít olcsónak de sokat segíthet egy új szőnyeg is ( nem feltétlenül kell nagy) . Személyes kedvenceim amikor van egy bortartó polcod vagy állványod és külön megvilágítva vannak rajta a borok. Remélem segítettem.
3/4 LeniDavisJr válasza:
Tapéta. Akár falra egyben, vagy csak egy csík valahova, vagy csak egy kocka, ami köré fényképkeretet raksz.
4/4 anonim válasza:
Ha olcsón és egyszerűen szeretnéd, akkor gondolom falak átfestése meg bútorcsere nélkül. Magyarul a kiegészítőket tudod cserélni, variálni. De pl. nagyon látványos lehet a mostanában divatos részleges faltapétázás, olcsó, 1-2 tekercs tapéta kell csak hozzá. Ezt még egyedibbé lehet tenni, ha a tapétás részt vékony nikecell díszléccel körberagasztod, és hozzá passzoló színnel lefested. Lehet használni modern mintájú óriásposztert is, bár azok nem túl olcsók. A kiegészítők, pl. díszpárnahuzatok, függöny lecserélése is teljesen más hangulatot ad egy helyiségnek, ha pl. tudsz varrni, fillérekből ki lehet hozni. Pinterest-en millió ötlet van, hihetetlen jópofa dolgokat lehet onnan tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!