Nektek milyen világítás van a hálószobában?
Mennyezeti, plusz állólámpa, mely több fokozatú fényerősséggel bír.
Egyébként ha meg soknak találod a mennyezeti fényerejét, akkor csökkentsd.
A mennyezetin kívül, ami kell, hogy nagy legyen, de este már zavar, van egy fali kislámpa, ami gyenge, de a keyboardomon játszáshoz s számítógépezéshez jó (4W-os? most néztük meg, de memória... ledes. a lumen lenne informatív, de azt nem tudom).
Ha olvasni akarok az ágyban s véletlenül nem a tableten, arra van egy kis asztali lámpám, viszonylag erős fénnyel (9 wattos kis fénycső). Az olvasáshoz nekem a töredéke is megtenné, de azért legyen egy ilyen is a szobában, néha kell, úgyis csak a lámpabúrán átszűrődve kapom a fényt, ha úgy állítom.
Nekem van egy mindenes biciklis lámpám.
Meg tud "állni" úgy, hogy a plafonra világít. Mivel hófehér falam van így kellemes szórt fényt ad. Simán jó olvasásra, gépezéshez.
Mennyezeten egy nagyobb hullahopp karika formájú, az asztalnál :asztallapból felhajtható/kihajtható lámpa, amit az asztal felett és az asztal melletti ágy fölé is kényelmesen oda tudok forgatni.
(saját tervezés, készítés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!