Parketta vagy padlószőnyeg a jobb hálószobában?
nem tudom, hogy tudna egy szőnyeg meleget adni. :)
nekem jobb azon sétálni, mint a kemény, hideg padlón.
persze a parketta nem olyan hideg, mint a járólap, de akkor is...
kicsit nehezebb takaríani, de egy hálóba talán nem jár be a kutya, nem mész be sáros cipővel, stb, egy porszíbvózás meg csak belefér hétvégén, nem?
szóval szerintem egyedül az dönt - már ha mindkettő tetszik neked - hogy mennyire vagy mezítlábas. ha általában úgy járkálsz, akkor szőnyeg. ha első dolgod a papucs felhúzása, akkor maradhat a parketta.
ja, meg az ár is döntő szempont, de azt már csak te tudod, mi tetszik, és hány nm-re kell.
Temérdek szőnyegpadlót szedtem fel.Nem volt olyan tiszta család,ahol ne lett volna vastagon a szőnyeg alatt por,már 3 év használat után is.
A szőnyegpadlót lehetetlen jól kitisztítani,és járáskor pumpáljuk fel belőle a port.Az asztma melegágya!
A parkettet,vagy szalagparkettet,akár minden nap 10 perc alatt fel tudjuk törölni egy megfelelő-erre gyártott-feltörlő mappal,még az ágyak alatt is.
Ami por lekerült a szőnyeg alá, azt te nem pumpálod fel, akárhogy ugrálsz rajta.
Kár volt ezt leíri, mert nagy butaság.
A bútorok alá is bekerül a por, mégsem dobod ki a szekrénysort, meg nem is toszigálod odébb takarításnál!
Ami meg a felszínen van por, az ugyanott van a parkettán is.
A porszívó felszívja.
Sőt, a porszívó vákuum-eeje kicsit nagyobb, mint a te talpad ereje járás közben, így lényegesen több port szív fel, mint amennyi kavarog a levegőben, mert a járással felkavarod.
Szóval ennek a poros okfejtésednek nem nagyon volt értelme.
Értjük, hogy te nem szereted a szőnyeget, rendben van, válasszon mindenki olyat, ami tetszik neki, csak butaságokat ne írjunk már.
Meg hogy hőt ad a szőnyeg... :D
7-es, te vagy orbitálisan buta, de főleg erőszakos!
Hogy jössz te hozzá, hogy mindenkit lebutázz és leminősíts?
Ráadásul te tényleg buta vagy!
Te még nem hallottál arról - persze, hogy nem!:) - hogy pl. a mediterrán országokban, ahol elvileg meleg van, nem is raknak parkettát meg szőnyeget, hanem csak követ?
Még a hálószobában is! Bizony ám!
Nehéz lenne neked most elmesélgetni, mert ahhoz neked alapvető fizikai tudásra lenne szükséged, hogy megértsd, hogy a szőnyeg 40 fokos kánikulában miért melegebb mint a parketta, vagy a kő.
Legyen neked elég, hogy egyiket hidegburkolatnak, a másikat meleg burkolatnak hívják, tippelj, hogy miért!
A porhoz fűzött "tudományos" okoskodásodat már nem is minősítem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!