Kis különleges szobrocskák, mennyit érhetnek? (Képpel! )
Figyelt kérdés
Párom vette őket 500 forintért, mert aranyosnak találta őket:)
Valami ásványból vannak faragva, a nagyobb figura kb 6-7 cm.
2018. szept. 21. 14:09
1/11 anonim válasza:
Kb. 500 forintot. Vagy most mit vártál?
2/11 A kérdező kommentje:
Ja azt nem mondtam, hogy egy bolhapiacon vette:) nem gondolom, hogy kincs.. csak olyan ertekesnek tunnek, marvany vagy hasonlo az anyaga..
2018. szept. 21. 14:22
3/11 anonim válasza:
Én is márványnak látom. De a faragásban semmi finom nincs, egy ekkora darab márványnak pedig semmi értéke (dolgoztam kővel, gyakorlatilag konténerszámra volt ekkora darab hulladékunk). Ilyen szinten faragni, csiszolni pedig te is tudod.
Valaki hobbiból firagcsálhatta.
4/11 anonim válasza:
Sima márvány figurák kb. 3 forintot érnek, de ha engem kérdeznél meg nekem ingyen sem kéne.
5/11 anonim válasza:
Gonoszak vagytok. Szerintem szépek. Egy napon még biztosan lesz értékük.
6/11 anonim válasza:
szerintem is nagyon cukik, jól néznének ki egy könyvespolcon pl
7/11 anonim válasza:
"Gonoszak vagytok. Szerintem szépek. Egy napon még biztosan lesz értékük."
Igazad van, ezek Savoie Azul márványok, 5000 évesek és darabonként 40 millió forintot érnek.
8/11 anonim válasza:
Valahogy nem úgy néznek ki mint a Fabergé tojások...
9/11 anonim válasza:
Nem ér 500fT-Ot,elég kis csúnyácskák :)
10/11 anonim válasza:
Ha nem tévedek, akkor ezek kalcedonból vannak (ónix), ősidők óta kedvelt féldrágakőből. Gyakorlatilag bazáráru, tömegáru. Pont annyit ér a férjed számára, amennyiért vette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!