Tudnátok ajánlani valami különleges bútorrendszert?
Szia! Tudnék ajánlani egy szuper céget, ami Szigethalmon található, és remek cuccaik vannak! Bármit alakíthatsz, és gyanítom olcsóbb, mint egy asztalos! Nekem is ez van a kecomban!!!!! Remek kiszolgálást kaptam a boltba, és felvilágosítást, mit, merre tegyek, hogy lenne nekem a legjobb! Ami meglepő volt, hogy emberként tekintettek rám nem pedig úgy mintha, egy zsák pénz lennék!!!!! Manapság ez nagyon ritka!!!!! Én nagykövete lettem ennek a boltnak, nem csak egyedi, és különleges dolgok vannak, hanem ami még fontosabb EMBERSÉGESSÉG!!!!
A bolt címe Szigethalom Dózsa György u. 26 web: www.krizobaltina.com mail: krizobaltinakft@gmail.com
A tel száma a tulaj hölgynek 06703314481!
u.i: Ha esetleg meg kellene tervezni a lakást, abban is tudnak segíteni! Tényleg nagyon profik! Ja és mindent megtalálsz egy helyen, ami a lakás belsejével kapcsolatos!!!! :)
Egy szó, mint száz SZUPER
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!