München étkező éger színben létezik?
Figyelt kérdés
Éger színű a konyhabútorom és tetszik nagyon ez az asztal. Nem tudom melyik szín illene a konyhabútorhoz ha nincs belőle éger? Segítsetek!2018. szept. 16. 21:38
1/6 anonim válasza:
Megnéztem milyen ez a München étkező, hát mit mondjak, elég divatjamúlt. Miért nem veszel inkább valami modernebb stílusú, letisztultabb formavilágú étkezőt. Olyat biztosan találnál éger színben. Ez az álantik stílus már régen kiment a divatból. Én hanyagolnám a helyedben.
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Nézelődtem és inkább a Kármen étkezőgarnitúra tetszik ami van éger színben is. :)
2018. szept. 17. 11:40
4/6 anonim válasza:
Hogy melyik legyen végül is, azt annak kellene eldöntenie, hogy milyen stílusú a konyhabútorod.
Ha rusztikus jellegű, akkor a Münchennel alkot harmonikus egységet, ha egyenes vonalak, sima felületek, semmi bemart motívum, akkor a Kármen.
Ilyen a rusztikus (ehhez megy a München)
És ehhez megy a Kármen:
5/6 anonim válasza:
#1-es vagyok: Ez a Kármen jó választás! Nekem is tetszik, sokkal inkább mai darab, mint a München. Valamelyik filmsorozatban a főszereplők konyhájában épp ilyet láttam. :)
6/6 anonim válasza:
Én a 4-el értek egyet, hogy a jelenlegi konyhabútorodhoz vedd az étkezőt, mert különben egy katyvasz lesz. (Kivéve persze, ha azt is cserélni akarod a közeli jövőben)
Mindkettő szép a maga stílusában, csak nem mindegy, hogy mihez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!