Vettem egy uvegasztalt, de sa0jnos raejtettem a tanyert elivel es betort az uveg Mit lehet csibalni, hogy ne látszódjon? Azon túl, hogy kicserelni az asztalt
Tegyél a törésre egy vázát, vagy ha nagyobb, akkor egy futó terítőt, mondjuk ilyet:
Legközelebb megtanulod, hogy a tányért az étkezőben használja az ember. Drága tanuló pénz lesz ez neked:)
De tanulni sosem késő:)
Nálunk az uram ült rá az üvegasztalra még 15 éve, aztán csodálkozott, hogy szétrobbant,. én meg néztem, hogy felnőtt embernek ennyi esze nincs? Megtanulta a leckét, azóta ami van nálunk arra nem ül:D Mondjuk nekünk egy fillérünkbe nem került a régi mert amúgy is kiakartam dobni, mert nem a stílusomhoz illő volt:D A második már igen:D
Nem tudod üvegessel kicseréltetni csak a lapját?
Nem olcsó az edzett üveg, de ha van biztosításod, az fizeti.
Koszonom az eddigi valaszokat
Sajnos egyben van az asztsllal
És nem megoldható (egy üvegesnek), hogy üvegvágóval levágja a lapot, majd az újat visszaragassza a vágásoknál?
Nem tudsz feltenni képet?
8 mm edzett uveget el tudja vagni úgy, hogy az asztal ne seruljon?
Es hasonló uveget tud ra rakni?
Kb mennyibe kerul?
Szerintem nem probléma egy jó üvegesnek, de ezt csak ő fogja tudni megmondani, ahogy az árat is.
Nekünk volt hasonló problémánk, de az egy 15 éves történet, az ár ma már nem érvényes.
Ne cipeld sehova az asztalt, fotózd le és úgy keress fel üvegeseket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!