Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ismeri valaki ezt a bútorbolto...

Ismeri valaki ezt a bútorboltot? Vélemény, tapasztalat róla? Expedo.hu

Figyelt kérdés
Rendelt már valaki tőlük-Expedo bútor áruház
2018. szept. 11. 19:10
1 2
 11/18 anonim válasza:
Ha nem nyitjatok ki azonnal az összes dobozt sémiilyen garanciára nemszamithattok Ket termékből egyik törött, másik hiányos. Nem ajánlom, hogy innen vásároljatok. Egyik online áruházban sem jártam meg így.
máj. 20. 18:35
 12/18 anonim válasza:

Természetesen utólag olvastam el a véleményeket, én egy komódot rendeltem tőlük, ki is fizettem előre. :D

Visszajelzek ha érkezik.

jún. 20. 18:53
 13/18 anonim válasza:
Eddig 2 hét csúszás a vállalt szállítási határidőig...
júl. 20. 11:00
 14/18 anonim válasza:
100%
Ja, sajnos. Rendeltem egy asztalt 50k-ért még tavaly, soha nem jött meg. E-mailre nem válaszolnak, nem veszik fel a telefont, sőt, még a telefonszámomat is blokkolták. Vicc! Szlovák cég, mit vártam?
júl. 25. 13:45
 15/18 anonim válasza:
12-es: Nos, nálam megérkezett a komód, jelentős csúszással. Senkinek nem ajánlom emiatt, hogy előre fizessen nekik. A termék ugyanakkor nem rossz.
aug. 14. 10:05
 16/18 anonim válasza:
Ágyat rendeltem. A futárok először rossz alkatrészeket adtak át. Kb 30 perc múlva visszajöttek, elvileg akkor már a jó alkatrészeket adták át. Egy év múlva jöttem rá, hogy hiányzik az ágyrács középső része. A minőségről: egészen pofátlanul szar. Az ágyrács és a matrac minősége is kritikán aluli. Nem is nevezném ágyrácsnak, inkább csak lécecskéknek. Kb 4 db már eltört, pedig se nem szexeltem, se nem ugráltam az ágyon. A matrac pedig kb 3 cm vastagra préselődött, ha ráfeküdtem, és középen egy hatalmas mélyedés volt. Úgyhogy rendeltem egy új, százezer forintos matracot az ikeából. És a szar ágyrács miatt ez is tönkrement. Mert mint kiderült, a lécek közötti távolságnak max 4-6 cm-nek szabad lenni. Szóval egy százezres matrac kuka. Ja, és ráadásul szlovák cég, a futárok pedig rohadt beképzelt palóc srácok voltak. Úgyhogy MÁSHONNAN rendelj, és KERÜLD EL ezt a boltot.
okt. 8. 03:22
 17/18 anonim válasza:
És azért írom ezt hajnal fél négykor, mert nem tudok aludni a szar ágyam miatt. És mert felháborít, hogy tönkrement egy drága, táskarugós matrac. 🖕
okt. 8. 03:24
 18/18 anonim válasza:

15-ös vagyok:

A komód tetején összerakáskor enyhén átütött egy tompa csavar, nem lenne szabad neki, mert előfúrt, excenteres csavarról beszélünk.

Jeleztem nekik még akkor a problémát, új fedlapot ígértek. Eddig nem érkezett meg, de már kaptam 2 emailt is, türelmet kértek.

okt. 10. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!