Ismeri valaki ezt a bútorboltot? Vélemény, tapasztalat róla? Expedo.hu
Igen, rendeltem, bár ne tettem volna!
A bútor minősége gyalázatos! Ez egy kanapé, aminek az ülésmagassága a szabványtól 10-13 centivel alacsonyabb. A szövet olyan vékony hogy alatta átlátszik minden, a párna huzat szintén, olyan szinten, hogy látszik a rózsaszín szivacsbélés!
Szlovákiába kellene eredeti csomagolásban visszaszállítani, ami egy vicc!
Csak Magyarországról vásárolj, ezek csak lehúznak!
Üdv: Gatamm
A lehető legrosszabb választás, azt a szót, hogy garancia nem ismerik, a rendelt kanapé pedig a legrosszabb amivel valaha találkoztam.
Én épp perelem őket, be lehet szállni.
Én is csak rosszat írhatok erről a cégről. Ne vásárolj tőlük!
Az elállási jog nem létezik, pedig hirdetik magukról. Elismerték, hogy az asztal, amit vásároltam, nem olyan, mint a fotón, mondták, hogy nyugodtan visszaküldhetem - DE A SAJÁT KÖLTSÉGEMEN. Ez azt jelenti, hogy az 50000.- Ft-os asztalt, 67.000.- Ft--ért küldhetem vissza nekik Szlovákiába. Azaz a visszatérítés valójában nem létezik. Csak Magyarországról vásárolj! Kértem, a Fogyasztói Központot, hogy csak annyit tegyenek, hogy kérjék, a cégnek a honlapon világosan fel kelljen tüntetni, hogy a szállítási díj nem egyezik majd a kiszállítási díjjal (6000.-), mert a visszaszállítást ellehetetleníti az, hogy kénytelen lennék bármilyen csomagküldő szolgáltatóhoz fordulni. Csak mellébeszéltek.
Ne vásároljatok tőlünk!
Silány minőségű, lyukas kanapét szállítottak ki, melyet megreklamáltam. Szerintük erre nem vonatkozik a reklamáció, elállhatok 14 napon belül, saját költségen visszaküldhetem.
“ugyanis mechanikai eredetű hiba nem képezi reklamáció tárgyát. A leírtak alapján amennyiben a termék visszaküldésre kerül és rendben találtatott úgy a teljes összeg/vételi ár visszautalásra kerül.
Fel tudjuk Önnek ajánlani elszállítási szolgáltatásunkat 35 000Ft -ért mely helyben fizetendő készpénben a sofőrnél. Módunkban áll általunk meghatározott pénzösszeg levonására, a termék károsítása fejében. Az adott hibák ellenőrzése a reklamációs e-mailben szereplő fotók alapján történik.
Amennyiben rendben találtatott, 14 napon belül vissza utaljuk a pénzt a számlaszámra.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!