Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Az IKEÁ-ba be lehet menni...

Az IKEÁ-ba be lehet menni anélkül, hogy végig kellene sétálni a bemutatótermen?

Figyelt kérdés

2018. szept. 8. 08:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Be.
2018. szept. 8. 09:14
 2/11 A kérdező kommentje:
Jó, és hogyan? Mert én csak azt a lépcsőt találtam meg, ami felvisz a bemutatótérbe, közvetlen átjárást a raktár részre nem találtam.
2018. szept. 8. 14:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól emlékszem, fel kell menni az étteremhez (ehhez nem kell megkerülni az egész bemutatószintet), onnan vezet lefelé lépcső a raktártérbe.
2018. szept. 8. 18:25
 4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2018. szept. 8. 19:54
 5/11 Ignis Subdialis ***** válasza:
100%

1) Vannak rövidítő útvonalak, legalább 2 db/szint, amivel átugorhatsz egész részlegeket. Nem tudom, melyik IKEA-t kérdezed, de az Örs V. terei IKEA-ban pl. felmész lépcsőn/mozgólépcsőn a felső szintre, ott ha rögtön balra fordulsz, azzal levágtad a szint nagy részét. Ha átmész a maradékon, akkor az étteremhez jutsz, ott van a lefelé vezető lépcső/lift. Itt megint van pár rövidítő útvonal.

2) Az önkiszolgáló pénztáraknál be lehet menni közvetlenül az alsó szintre. Ha ez nehezen hihető, meg lehet kérdezni az ott lebzselő alkalmazottat, hogy bemehetsz-e, de 'igen' lesz a válasz. Nyilván minek koptasd végig az áruház kötelező útvonalait, ha az önkiszolgáló raktárból vagy a dekorációról van szükséged valamire...

2018. szept. 9. 14:08
 6/11 anonim ***** válasza:
"Kitűnő széklábak! Belépés díjtalan! Megbízható elsősegély! Kilépés bizonytalan!" (P.Howard, alias Rejtő Jenő)
2018. szept. 13. 12:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán melyik IKEA-ról beszélünk? Több áruházuk is van (szerte a világon is, de csak Budapesten belül is).
2018. szept. 19. 15:06
 8/11 A kérdező kommentje:
Oké, de gondolom, kb. egy mintára készülnek. Az Örs vezér tereire gondoltam amúgy. Köszönöm!
2018. szept. 21. 19:25
 9/11 anonim ***** válasza:

Fel azon a bizonyos lépcsőn, és ahogy felértél, mindjárt balra. Volt már velem is, hogy nem találtam, de ha figyelsz, ki van írva. De a legbiztosabb, ha az ilyen térképet keresed a lépcső tetején amin a pontozott vonalak (amiket nehezebb észrevenni, mint a fő útvonalat) mutatják az átjárókat:

[link]

2018. szept. 21. 21:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Pénztáraknál is bemehetsz, csak nagy tömeg esetén eléggé szembe forgalommal fogsz haladni.
2018. szept. 21. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!