Pokolipocok kérdése:
Le tudom szedni a tapétacsíkot a falról, anélkül, hogy alatta a falnak bármi baja lenne?
Figyelt kérdés
csak el szeretnék tüntetni egy tapétacsíkot a falról, nem akarok másikat felrakni. megoldható újrafestés nélkül?2012. dec. 28. 13:00
1/4 anonim válasza:
Metylan tapétaoldóval át tudod áztatnia tapéta csíkot, és le lehet húzni a falról. Ha műanyag felső rétege van a tapétának, azt egy kicsit perforálni kell, hogy a nedvesség át tudjon hatolni a tapétán.
A kapott felülettel kapcsolatban, már elkeserítelek, mert az alatta lévő glettréteg, ha nem is sérül meg, akkor sem lesz egy szép egyöntetű színű. Azt biztos festeni kell.
Van azonban olyan tapéta is, amit nem kell áztatni ahhoz, hogy le tudd húzni, mert az szárazon kell leszedni. Ezt Vlies tapétának hívják.
2/4 anonim válasza:
Ha nem akarsz tök drága és felesleges dolgokra pénzt kiadni, akkor fogsz egy lavór vizet és vizes szivaccsal átitatod a tapétát. Ha már jól átázott, akkor ugyanúgy le lehet szedni, mint a speciális tapétaeltávolítóval. Az eredmény is ugyanolyan lesz. Viszont a falt újra kell festeni mindenképp, mert elég csúnya lesz a tapéta leszedése után.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2012. dec. 29. 12:33
4/4 anonim válasza:
Hogy csináltad engem érdekelne, mert én is le akarom szedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!