Be tudnak hozni a lakásomba egy 95 cm széles ágyat, ha az ajtóm csak 86 cm széles?
hát hacsak nem ténylegesen kocka, akkor van rá esély...
Mondjuk oldalra fordítva valószínű.
De azt is tudni kéne, hogy hol, milyen messze és milyen elrendezésben vannak falak.
Elképzelhető, hogy nem megoldható, de nagy esély van rá, hogy igen.
Nem valószínű, hogy a szemközti fal másfél méterre van, de még akkor is. Bedugják az ajtón elfordítva és azonnal a plafon felé fordítják. Kivéve, ha a plafon is másfél méterre van! :D
Simán. A nagy franciaágyak is valahogy bekerülnek a házakba. :D
Persze nem egyszerű, megy pár anyázás közben és kell az erő, de megoldható majdnem minden esetben.
Hozzám a pici panel félszobába be tudták tenni a 140 széles franciaágyat, pedig mindenhol igen szűk volt a hely.
Én előtte mindent lemértem, az ajtó szélességét, az ágy hosszát, széltét, magasságát és épp hogy-ra jött ki. A szállítók először közölték, hogy ez nem fog beférni, de mondtam, hogy le van mérve, marad kb. 2-3 centi, úgyhogy be kell férjen. Sikerült is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!