Új lakásomba beépített szekrényt szeretnék csináltani. Eszembe jutott, hogy mi lenne ha ezentúl majdnem minden ruhám vállfán tárolnám. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Én csak azért nem szeretem a vállfás tárolást, mert a pólóim nyaka kinyúlna tőlük (ld. ruhaüzletek, minden vállfán kitett pólónak kinyúlt már a nyaka).
Többi ruhadarabnál nem gond.
Szerintem macera. Nekem pl. gyorsabb négybe hajtani egy nadrágot, mint csipeszelni, vagy vállfára hajtani és jobban átlátható is egymásra pakolva. A pólókkal szintén így vagyok, illetve nőként sok a nagyobb kivágású, ferde vállú, stb. felsőm, ami mindig lecsúszna a vállfáról, ha lapozgatnám. Utálnám.
Szóval nálam csak azok vannak "akasztva", amelyiknek az anyaga azt kívánja.
Amikor az egyedi szekrényünket csináltattuk, akkor viszont direkt kértük, hogy a nagy szekrények variálhatók legyenek az igényeinknek megfelelően. Így kaptunk hozzá 4-4 polcot, egy-egy akasztó rudat és egy csomó lyukat, hogy kedvünkre alakíthassuk át a belsejüket.
Ez nyilván nem azt jelenti, hogy két naponta átrendezzük, de másra van most igényünk és előre láthatóan másra lesz, ha már gyerekestől fogunk itt lakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!