Bőr ülőgarnitúra illata?
Figyelt kérdés
Segítsetek kérlek! Határidők miatt úgy kellett költözünk, hogy a mostani házban a nappalit még be kellett fejezni, és a garázson kívül sehova nem fért a bőr ülőgarnitúra. Végre be tudtuk hozni, de hiába volt letakarva alaposan, koszos ugyan nem lett, de nagyon kellemetlen a szaga. :( Letisztítottam, beolajoztam, de semmi, árasztja a bűzt. Elég nagy bútorról van szó, nem hiszem, hogy csak úgy ki fog szellőzni magától. Kérlek segítsetek, mivel tudnám eltűntetni ezt a szagot.2018. szept. 4. 08:28
1/3 anonim válasza:
Csak a szellőzés! Valódi bőrt nem lehet kenegetni akármivel.
Esetleg egy próbát megér, hogy nagy fóliával takard be, lazán szellősre (5x4-es festő fólia 500Ft körül van) és tegyél alá 4-5-bármennyi nagy kupac vattát valamilyen műanyag edényben, amit meglocsolsz az öblítőddel töményen.
Ha ebben az illatban áll egy-két hétig, nem hiszem, hogy garázsszaga maradna.
(Én így illatosítottam egy örökölt ülőgarnitúrát, ami cigiszagot árasztott.)
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs 1-2 hetem, már berendezkedtünk, 2 kicsi gyerekkel a ház középpontját nem lenne könnyű így tartani ennyi időre, pedig tetszik az ötlet. Már arra is gondoltam, hogy attorlom öblítős/illóolajos/parfümös vattaval, de gondolom csak keverednének a szagok.
2018. szept. 4. 16:59
3/3 anonim válasza:
Hát igen!
Vannak bőrrel, bőrbútorral foglalkozó szakemberek, kérdezz rá náluk, hogy mivel lehetne a szagot semlegesíteni, ami nem árt a bútornak. Lehet, hogy egy telefonnal már meg is kapod a választ! Több ötletem nincs!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!