Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szétrepedt ülőgarnitúra?

Szétrepedt ülőgarnitúra?

Figyelt kérdés

Albérletben lakok és volt ott egy ülőgarnitúra, amit a tulaj újonnan húzatott át, én letakartam pléddel, de valamiért a közepénél elkezdett szétfesleni az anyag.

Nem tudom, hogy mi lenne ezzel a teendő, menthető-e még vagy kuka. Varró megtudja csinálni az ilyet? Vagy újrahúzatás a megoldás? Mennyibe kerül áthúzatni egy ilyen kihúzhatós sima állapotban 3 személy elfér rajta ülőgarnitúrát?

2017. jan. 29. 00:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Maga az anyag feslett szét vagy csak a varrásnál?

Kárpitos szokta az ilyen munkákat csinálni és valószínűleg a legolcsóbb az lenne, ha tudnád ki csinálta, aztán vele megjavíttatni/újracsináltatni csak a hibás részt.

Lehet hogy az anyag volt vacak, esetleg nem tudott annyit nyúlni, mint ami előtte volt rajta, a tömése/szivacsa/rugója engedte nyúlni, aztán elengedett. Ha az utóbbiak közül valamelyik a helyzet, akkor ha megcsináltad és újra használni kezded megint szét fog menni.

2017. jan. 29. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!