Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Nem tudom milyen legyen a...

Nem tudom milyen legyen a falam. A bútorok szürkék . Ja meg h milyen legyen a függönyöm Szerintetek? Sűrgős

Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 19:39
1 2
 11/20 anonim válasza:
Nyugodtan választhatod a lila sötétebb változatát. Függönyöd lehet rózsaszín. A kiegészítők is rózsaszín illetve kék színűek, feltéve, ha jó árnyalatot választasz. Ezek mind passzolnak a lilához. Természetesen nem szabad sárgát, narancsot, zöldet használni hozzá, kivéve a virágokat. Vásárolj, vagy készíts a függöny színével megegyező papír vagy selyem lámpabúrát.
2010. jún. 27. 09:10
 12/20 anonim válasza:

Pár ötlet, ha még aktuális:

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. jún. 27. 10:12
 13/20 anonim válasza:

2 fal legyen valami nagyon élénk színű (pl.: pink, narancssárga, bordó), 2 fal pedig fehér, de az legyen fehér, ahol az ablak(ok) is van(nak), és a függöny pedig olyan színű, amilyenek az élénk színű falak.

Szerencsére a fehér falakhoz sokminden illik.

2010. jún. 27. 13:58
 14/20 Meera válasza:

Hát nekem most új szobám van, a falak halvány narancsok, a függöny citrom és narancs, a szőnyeg, és az ágytakaró,ágynemű szintén citrom-narancs.

Én nagyon szeretem, vidám, nappal világos, este sötét...

2010. jún. 27. 14:46
 15/20 anonim ***** válasza:

Én napsárgát, narancssárgát, banánzöldet vagy meggyszínt javasolnék.

Ha nem szeretnéd, hogy olyan nagyon egyszerű legyen, akkor vannak mindenféle minták, amiket a falra lehet festeni egy kontraszt színnel.

A függöny a fal színének megfelelően lehet tojáshéj sárga, fehér, fehér(rózsaszín v. meggyszín mintával). A fehér mindegyikhez megy.

2010. jún. 27. 15:56
 16/20 Minyon_LL válasza:

Nekem napsárga a falam és a függönyöm is és látszik és tök jól mutat. A padlószőnyegem narancs az ágyam pedig piros. A bútorok bükk színűek. A kiegészítők piros,narancs és kiwizöldek. Nappal kevés fény mellett is világos este pedig sötét (:

Ha szürkék a bútoraid szerintem orgona lila, kék lagúna, esti ég vagy magenta szín is jól mutatna (:

A szekrényeden van tükör? mert az nagyítja a szobád. És ha nincs szerintem egy kör alakú vagy valami szabálytalan formájú nagyon jó lenne.

Ha lila árnyalatú lenne a falad kék / vagy fordítva - ha magenta akkor piros illetve én zöld kiegészítőket is bevállalnék (:

A szőnyeged (padló) mindenképp legyen sötétebb a falad színénél.

A plafon pedig maradjon fehér.

16/L

2010. jún. 27. 23:28
 17/20 anonim válasza:
Figyi, szerintem semmiképp ne legyen sötét. Én nagyon szeretem a szürkét, és ha lány vagy akkor pláne jó mert nagyon passzol hozzá a narancssárga. Nem is olyan sötét, de nem is világos, mégis hangulatos, amikor kell sötét, amikor nem akkor pedig meleg hangulatot ad. Szerintem ez lenne a legjobb választás.
2010. jún. 28. 12:16
 18/20 anonim válasza:
Vedd figyelembe az alábbiakat:A vizszintesen csíkozott minta (a falon)hosszitja a szobát. A függőleges csikozás magasitja.A nagy minták kisebbítik,az aprómintás ill.sima,minta nélküli nagyít.A meleg szinek(sárga,vörös,barna,-és ezek keverékei nyugtatóak,meleg érzetet adnak.A hideg szinek(kék,-stb)ellenkező hatásuak.
2010. jún. 28. 20:16
 19/20 anonim válasza:

Nap-sárga fal illik a szürkéhez, ne legyen rikító inkább pasztell. Fehér szőnyeg vagy nyers színű alapon virágos,ugyanilyen függönyt javasolok ill. sötétítőt.-függönyt fehéret vagy semmit,a többi dizájn", nem funkcionál.

Érdemes IKEÁBAN körül nézni.

2010. jún. 29. 15:17
 20/20 Minyon_LL válasza:
JYSK-ben és Diego-ban is vannak jó szőnyegek és függönyök (:
2010. jún. 30. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!