Nem tudom milyen legyen a falam. A bútorok szürkék . Ja meg h milyen legyen a függönyöm Szerintetek? Sűrgős
2 fal legyen valami nagyon élénk színű (pl.: pink, narancssárga, bordó), 2 fal pedig fehér, de az legyen fehér, ahol az ablak(ok) is van(nak), és a függöny pedig olyan színű, amilyenek az élénk színű falak.
Szerencsére a fehér falakhoz sokminden illik.
Hát nekem most új szobám van, a falak halvány narancsok, a függöny citrom és narancs, a szőnyeg, és az ágytakaró,ágynemű szintén citrom-narancs.
Én nagyon szeretem, vidám, nappal világos, este sötét...
Én napsárgát, narancssárgát, banánzöldet vagy meggyszínt javasolnék.
Ha nem szeretnéd, hogy olyan nagyon egyszerű legyen, akkor vannak mindenféle minták, amiket a falra lehet festeni egy kontraszt színnel.
A függöny a fal színének megfelelően lehet tojáshéj sárga, fehér, fehér(rózsaszín v. meggyszín mintával). A fehér mindegyikhez megy.
Nekem napsárga a falam és a függönyöm is és látszik és tök jól mutat. A padlószőnyegem narancs az ágyam pedig piros. A bútorok bükk színűek. A kiegészítők piros,narancs és kiwizöldek. Nappal kevés fény mellett is világos este pedig sötét (:
Ha szürkék a bútoraid szerintem orgona lila, kék lagúna, esti ég vagy magenta szín is jól mutatna (:
A szekrényeden van tükör? mert az nagyítja a szobád. És ha nincs szerintem egy kör alakú vagy valami szabálytalan formájú nagyon jó lenne.
Ha lila árnyalatú lenne a falad kék / vagy fordítva - ha magenta akkor piros illetve én zöld kiegészítőket is bevállalnék (:
A szőnyeged (padló) mindenképp legyen sötétebb a falad színénél.
A plafon pedig maradjon fehér.
16/L
Nap-sárga fal illik a szürkéhez, ne legyen rikító inkább pasztell. Fehér szőnyeg vagy nyers színű alapon virágos,ugyanilyen függönyt javasolok ill. sötétítőt.-függönyt fehéret vagy semmit,a többi dizájn", nem funkcionál.
Érdemes IKEÁBAN körül nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!