Nem tudom milyen legyen a falam. A bútorok szürkék . Ja meg h milyen legyen a függönyöm Szerintetek? Sűrgős
Szia! figyelembe kell venni hogy mekkora a szoba,világos vagy sötét,gyerek nappali vagy háló?
Utána tudsz jól dönteni.A szürke bútorhoz élénk szint választanék de hogy melyik élénk szint az függ az előzőektől.
Nagy.
Világos.
És tini szoba.:D
Fiú vagy lány?
Divatosak a pink, padlizsán, kiwizöld színek. A szürkéhez mindegyik jó. Valami színt vigyél bele, hogy ne legyen lehangoló. Ebben az esetben viszont a fal valami semleges világos színű legyen, a kiegészítők (függöny, sötétítő, szőnyeg, képek stb) legyen a fenn említett színek egyike.
A fehér függöny eléggé kiment a divatból, sokkal jobbak a halvány bézs, ekrü színűek, mert nem "világítanak" annyira. Ha a sötétítő mintás, a másik ne legyen az és fordítva is, mert az nem mutat jól.
A meggy-színű falat pedig nagyon nehéz világosabbra festeni.
Lány vagyok
És én imádok sötétbe aludni és nem is tudok nagyon világosba aludni viszont nappal imádom a világost
Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!